Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 aprilie 2016

Mașa și ursul - Episodul 56 - Terifiant, scene de groază! :)

Mașa și ursul - Episodul 56 
Terifiant, scene de groază!

Masha nu poate fi speriata vreodată nici de ceva serios, cu toate acestea, o poveste teribilă a trezit in noapte întreaga pădure, iar acum, aproape nimeni nu a stat departe de evenimentele ciudate!

Ne plac filmele de groaza, intuim actiunile personajelor, si adesea deznodamantul, dar constant ne amuzam pe seama scenariilor de "groaza" din filme sau din carti.

Atunci cand ne confruntam in realitate noi insine cu scene "de neinteles", scene apropiate de scenariile din filmele horror, teama ne cuprinde si ingroziti, simtim cum filmul creeat de mintea noastra se autodepaseste in imagini terifiante.

Este probabil razbunarea filmelor si a cartilor de groaza, care se amuza probabil si ele ca, in viata reala, avem si noi momente de groaza care in realitate sunt doar momente amuzante si temeri pentru nimic de fapt.

Este inca un episod plin de candoare si haz, in care autorii au scos la iveala trasaturile frumoase ale personajelor in momente limita, si totul intr-un scenariu dorit "de groaza" insa in realitate, terifiant doar in mintea plina de scenariile din filme si carti.

Vizionare placuta!

Dati click pe poza de mai jos pentru a viziona episodul 56:


Masha si Ursul - Episodul 56 - Terifiant, scene de groază!