Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 7 februarie 2015

Tanktoon - WoT - World of Tank Cartoon

Tanktoon
Tanktoon
Haz si glume la tot pasul cu desene animate rusesti!

In special pentru cei care indragesc popularul joc (rusesc) WOT - World of Tank, sau au auzit cam ce este cu acest joc, iata ca tot din Rusia prin Ranzar au aparut haioasele desene animate Tanktoon.

Sunt desene animate de aproximativ 2 minute fiecare, in esenta lor excelente parodii ale multor situatii pe care in jocul WoT te intalnesti la tot pasul.

Tanktoon si-a castigat cu multa munca dar si cu haz veridic - dar si cinic adesea, un loc aparte in lumea desenului animat.... chit ca e de ras sau mai ales de "plans" in cele aproape 100 de episoade.


Voie buna si distractie garantata pentru timp liber in Playlistul de 94 de episoade (momentan) de mai jos. 

Merita din plin sa le vizualizati (parerea mea). 

Dati play la primul episod si toate episoadele ruleaza unul dupa altul. 

Aveti si butonul de vizualizare (patratul "Full screen") pe tot ecranul din partea dreapta de jos de pe bara player-lui.

Daca doriti sa incepeti de le un anumit episod aveti in coltul stanga sus al ferestrei youtube lista de redare de unde puteti alege episodul preferat de unde sa incepeti sa vizionati :


Tanktoon toate episoadele cu un clik



Speed Painting Tanktoon


Pentru cei pasionati sa afle cum s-a construit desenul animat (si desenat) aveti mai jos Playlistul cu Speed Paint, videoclipuri ce prezinta desenarea majoritatii tancurilor din Tanktoon: