Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 februarie 2015

Stabilizator de imagine


Stabilizator de imagine revolutionar
Stabilizator de imagine!

Stabilizator de imagine revolutionar

Ultima inovatie care ar putea schimba radical industria cinematografica vine prin prisma reducerilor costurilor in aceste vremuri cand la ordinea zilei este criza de peste tot – criza mondiala.
        
Gadgetul acesta este maestru la stabilizarea imaginii si pretul sau este incomparabil mai mic decat pregatirea scenelor pentru filmarile in miscare sa nu mai spun ca timpii de reactie tind practic spre 0.

           
Cand actiunea porneste, doar pornesti camera si alergi pe langa, in scena si alaturi de actori prin toate spatiile pe unde acestia isi joaca rolurile.
                
Iata un filmulet in care poti vedea exact ce poti face cu MoVI, filmulet publicat de Gizmodo. Camera prinsa in gadget este un Canon 1DC.
        
Stabilizator de imagine!
          
Iar in spatiile deschise, cu o alta masina, elicopter, etc, gadgetul impreuna cu camera de filmat nu mai necesita meticuloasele pregatiri de prindere si nici dublele necesare erorilor tehnice pentru a prinde optim efectele dorite :
                

Gadgetul poarta denumirea de MoVI si ar putea schimba felul in care se fac filmele la Hollywood. Acest nou gadget asigura o imagine stabila si e usor de folosit.
                 
Produsul e creat de Freefly, fabricant cu experienta pe partea de camere nebune asemanatoare dronelor si echipament de stabilizare.