Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 ianuarie 2015

Desene animate cu Masha si Ursul

Review

Masha si Ursul - review
Masha si Ursul - review

Solutia sa aveti fie toate episoadele intr-o singura pagina sau toate episoadele cu un singur click s-a bucurat de un mare succes si sper sa fie binevenita si pe platforma Blogger.
     
Desigur ca si varianta cu toate clipurile disponibile in limba engleza pe o singura pagina a fost pastrata si aveti link de acces si pe aceasta pagina,mai jos.
    
Nu uitati dupa ce dati play la episodul preferat sa apasati patratelul de “Full Screen!” – sa aveti imaginea pe tot ecranul.

Dati click pe linkul dorit de mai jos:

      
    
     

Review La Tataie din 30 Iulie 2013:

  • Cele mai faine desene animate, ca : imagine, sunet, idee, si desigur umor.
  • Desenele animate cu Maşa şi ursul, (Маша и Медведь – Masa i medvedi - in limba rusa), sunt o placuta surpriza si pentru cele mai conservatoare gusturi suprasaturate de Quimby, Disney, Hanna & Barbera, MGM, etc.
  • Pentru cei mai in varsta pentru care desenele animate romanesti cu Mihaela si Azorel, Gopo, cele bulgaresti cu strumfii si cele rusesti cu Nu zaietz pagadi reprezentau o farama de umanitate intr-un ocean de disperare, dupa 1989 pentru Romania si nu numai, dupa  multi ani de  ocupare a domeniului cartoon network cu desene animate preponderent din vest, rusii rup gura targului cu un desen animat plin de culoare si prospetime.
  • Povestea din fiecare episod este cernuta printr-o sita fina de gingasie pe care doar bunicii o au in fisa postului dobandita odata cu varsta (personajul Ursului), invatamintele de la final, pe care le simt si copiii, au un sarcasm plin de rasfat in ton cu tendinta rebela a natiunilor de pe tot globul pamantesc bombardata zilnic cu tone de informatie.
  • Umorul general al povestii jongleaza cu o plaja larga de sentimente bine conturate in fiecare episod, sarind des de la hazul negru al situatiilor inventate de la sine parca si care se autosalveaza prin naivitate si prin sincera bucurie, pana la seriozitatea comica a celor mai bune intentii care evident mai mult strica si oricate lucruri se strica si se sparg in casa, in curte si oriunde de fapt in poveste, finalul acesteaia lasa o singura  impresie :  Masa si Ursul este un desen animat de exceptie.
  • In toate episoadele cu Masa si Ursul, incepand cu primul, evenimentele au o cronologie in desfasurare, ca intamplari, ca anotimp dar nu este insa aceasta o regula ci doar ca evolutie in sine.
      
De la episodul 1 pana la ultimul episod plus cele reluate in limba engleza, de pe pagina oficiala vizionati cronologic pe linkurile de mai sus.
       

Vizionare placuta!

Desene animate cu Masha si Ursul

      
Va urma!